שבלולי מאפה גבינות • המתכון המנצח ב'משימה החשובה'
אסתי חדד Comments Off on שבלולי מאפה גבינות • המתכון המנצח ב'משימה החשובה'התכניות האחרונות
- מאי 2024
- אפריל 2024
- מרץ 2024
- פברואר 2024
- ינואר 2024
- דצמבר 2023
- נובמבר 2023
- אוקטובר 2023
- ספטמבר 2023
- אוגוסט 2023
- יולי 2023
- יוני 2023
- מאי 2023
- אפריל 2023
- מרץ 2023
- פברואר 2023
- ינואר 2023
- דצמבר 2022
- נובמבר 2022
- אוקטובר 2022
- ספטמבר 2022
- אוגוסט 2022
- יולי 2022
- יוני 2022
- מאי 2022
- אפריל 2022
- מרץ 2022
- פברואר 2022
- ינואר 2022
- דצמבר 2021
- נובמבר 2021
- אוקטובר 2021
- ספטמבר 2021
- אוגוסט 2021
- יולי 2021
- יוני 2021
- מאי 2021
- אפריל 2021
- מרץ 2021
- פברואר 2021
- ינואר 2021
- דצמבר 2020
- נובמבר 2020
- אוקטובר 2020
- ספטמבר 2020
- אוגוסט 2020
- יולי 2020
- יוני 2020
- מאי 2020
- אפריל 2020
- מרץ 2020
- פברואר 2020
- ינואר 2020
- דצמבר 2019
- נובמבר 2019
- אוקטובר 2019
- ספטמבר 2019
- אוגוסט 2019
- יולי 2019
- יוני 2019
- מאי 2019
- אפריל 2019
- מרץ 2019
- פברואר 2019
- ינואר 2019
- דצמבר 2018
- נובמבר 2018
- אוקטובר 2018
- ספטמבר 2018
- אוגוסט 2018
- יולי 2018
- יוני 2018
- מאי 2018
- אפריל 2018
- מרץ 2018
- פברואר 2018
- ינואר 2018
- דצמבר 2017
- נובמבר 2017
- אוקטובר 2017
- ספטמבר 2017
- אוגוסט 2017
- יולי 2017
- יוני 2017
- מאי 2017
- אפריל 2017
- מרץ 2017
- פברואר 2017
- ינואר 2017
- דצמבר 2016
- נובמבר 2016
- אוקטובר 2016
- ספטמבר 2016
- אוגוסט 2016
- יולי 2016
- יוני 2016
- מאי 2016
- אפריל 2016
- מרץ 2016
- פברואר 2016
- ינואר 2016
- דצמבר 2015
- נובמבר 2015
- אוקטובר 2015
- ספטמבר 2015
- אוגוסט 2015
- יולי 2015
- יוני 2015
- מאי 2015
- אפריל 2015
- מרץ 2015
- פברואר 2015
- ינואר 2015
- דצמבר 2014
- נובמבר 2014
- אוקטובר 2014
- ספטמבר 2014
- אוגוסט 2014
- יולי 2014
- יוני 2014
- מאי 2014
- אפריל 2014
- מרץ 2014
- פברואר 2014
- ינואר 2014
- דצמבר 2013
- נובמבר 2013
- אוקטובר 2013
- ספטמבר 2013
- אוגוסט 2013
- יולי 2013
- יוני 2013
- מאי 2013
- אפריל 2013
- מרץ 2013
- פברואר 2013
- ינואר 2013
- דצמבר 2012
- נובמבר 2012
- אוקטובר 2012
- ספטמבר 2012
- אוגוסט 2012
- יולי 2012
- יוני 2012
- מאי 2012
- אפריל 2012
- מרץ 2012
- פברואר 2012
- ינואר 2012
- דצמבר 2011
- נובמבר 2011
- אוקטובר 2011
- ספטמבר 2011
- ינואר 2011
ארכיון תוכניות
פוסטים אחרונים
- למה חשוב לי לדעת מה חושבים עליי
- הגאון הרב אברהם יוסף: "עוד המצאה של משגיחי הכשרות"
- פרשת אחרי מות | איך חוזרים לגבול?
- תזמון מושלם | פרשת אחרי מות
- פרשת אחרי מות | מדוע דווקא בארץ גושן?
תגיות
מאת: אתי שקלים
בחרתי להגיש את המתכון לאחותי היקרות רעות ובתאל, שהן כמו המתכון, שופעות נדיבות וטוב לב, ומלאות בהפתעות טובות.
מצרכים:
לבצק:
קילו קמח
3 כוסות מים חמימים
חצי כוס שמן
כוס סוכר
2 כפות שמרים
כפית מלח
למילוי:
רבע כוס שמן זית
4 כפות רוטב פסטו
גביע קוטג'-תנובה
200 ג' גבינה צהובה מגורדת- תנובה
1 בצל מטוגן
עירית קצוצה
פטריות טריות מטוגנות (לבחירה)
לציפוי:
ביצה טרופה
פירורי לחם
הוראות הכנה:
לבצק:
מכניסים את כל החומרים (מתחילים עם הנוזלים והסוכר מוסיפים לבסוף קמח ומלח) ומעבדים במיקסר בוו גיטרה לבצק רך וגמיש-מתפיחים עד שהבצק מכפיל את נפחו.
למילוי: מערבבים את כל החומרים פרט לשמן זית ולפסטו.
כאשר הבצק מוכן לשטח אותו למרוח שמן זית ואת הרוטב פסטו מעל השמן זית והפסטו שמים את כל מרכיבי המילוי, מגלגלים לרולדה, מצפים בביצה טרופה, מעל זורים פרורי לחם או שומשום וחותכים את הבצק לרוחב, כדי ליצור שבלולים.
המתכון הזה מעולה וקל להכנה, הוא מפתיע במילוי, קל להתחיל לאכול ומאד מאד קשה להפסיק.
מלא את פרטיך
האימייל לא יוצג באתר.